Συστάσεις βιωματικό σεμινάριο Εννεάγραμμα- Αθήνα 2 Μαρτίου 2019

Τι είπαν οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το βιωματικό σεμινάριο Εννεάγγραμμα: Οι 9 τρόποι που βλέπουμε τον κόσμο που πραγματοποιήθηκε στις 2-3 Μαρτίου 2019:

‘Επιθυμώ να σε ευχαριστήσω για την οργάνωση του workshop  Εννεάγραμμα.
Κάνω αρκετά σεμινάρια αυτοβελτίωσης, και εκπαιδεύσεις που αφορούν την κατανόηση συμπεριφοράς των ανθρώπων. π.χ. NLP.
Η γνωριμία μου με το εννεάγραμμα, το σεμινάριο που μας οργάνωσες και πραγματοποιήσες, πραγματικά νιώθω ότι αποτελεί για μένα αποτελλεί σταθμό, για την υπόλοιπη ζωή μου. Είναι ένα ταξίδι βαθιάς γνώσης, και αυτοπαρατήρησης που μπορεί να μεταμορφώσει την ζωή μου και όσων άλλων το ακολουθήσουν. Σου εξηγεί, μέσα από εσένα στην συγκεκριμένη περίπτωση, πως να μπορείς να κατανοήσεις τον ευατό σου και τους άλλους και κυρίως πως μπορείς νε εξελιχθείς διορθώντας όλες εκείνες τις συμπεριφορές που είναι βλαβερές για έσενα και για την κοινωνία (μικρή ή/και μεγάλη).
Σε ευχαριστώ πολύ, με ανυπομονησία περιμένω την συνέχεια.’ 

Αντώνης Καψούρης, ασφαλιστικός πράκτορας

Περισσότερα σχετικά με τις συστάσεις θα βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.

Συστάσεις βιωματικό σεμινάριο Εννεάγραμμα – Αθήνα 18 Μαίου 2019

Τι είπαν οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το βιωματικό σεμινάριο Εννεάγγραμμα: Οι 9 τρόποι που βλέπουμε τον κόσμο που πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Μαίου 2019:

‘Ο συνδυασμός που διαθέτει η Νίκη να ισορροπεί πολύ όμορφα μεταξύ των γνώσεων και εμπειριών της από ένα καθαρά business περιβάλλον και των πνευματικών και ψυχολογικών της γνώσεων και εμποδίων ήταν εξαιρετικά βοηθητικός και αποτελεί έμπνευση για μένα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.’

Α. Ν, διευθύντρια τμήματος, Ασφαλιστική εταιρεία

Περισσότερα σχετικά με τις συστάσεις θα βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.

Το Εννεάγραμμα ως εργαλείο σήμερα αξιοποιείται

Σήμερα, το Εννεάγραμμα αξοποιείται τόσο στην θεραπεία, όσο στη συμβουλευτική, στο coaching, και στην αναζήτηση της πνευματικότητας. Συγχρόνως, εφαρμόζεται στο επιχειρηματικό περιβάλλον με εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιχειρήσεις και οργανισμοί σε όλο τον κόσμο το αξιοποιούν ως εργαλείο αυτογνωσίας και επικοινωνίας για θέματα όπως είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρική επικοινωνία, η ανάπτυξη ομαδικότητας και η διαχείριση συγκρούσεων, η ηγεσία, η ανάπτυξη των ανθρώπων.

Μάθετε περισσότερα για το Εννεάγραμμα στο σύνδεσμο εδώ.

Κάνετε την εγγραφή σας σε ένα βιωματικό σεμινάριο αυτογνωσία με οδηγό το Εννεάγραμμα στο σύνδεσμο εδώ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα σεμινάριά μας και λάβετε πλούσιο ενημερωτικό υλικό για την αυτογνωσία/προσωπική ανάπτυξη, τη δημιουργικότητα, τις σχέσεις, το Εννεάγραμμα.

Έχει γίνει η εγγραφή σας με επιτυχία! Θα σας αποσταλεί email για επιβεβαίωση. Ευχαριστούμε πολύ!