Νινέττα Αρώνη

Η Νινέττα Αρώνη είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας (M.Sc.) του Παν/μιου του Λονδίνου, L.S.E (London School of Economics and Political Science) στην Κοινωνική Ψυχολογία. Έχει εκπαιδευτεί  στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία, στη Γνωσιακή, στη Θεραπεία των Εξαρτήσεων (Breegvestee-Holland), στις Γονειικές Δεξιότητες, στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στις Ενεργειακές Μεθόδους EFT και Bach, και σε τεχνικές εκπαίδευσης.

To 2004 εκπαιδεύτηκε στην τραυματοθεραπεία EMDR και μετέπειτα στην Ενεργειακή Θεραπευτική Ψυχοτραυματοθεραπεία ΑΙΤ (Advanced Integrative Therapy)

Έχει εργαστεί σε διάφορες Κοινωνικές και Ψυχοθεραπευτικές Δομές Δίδαξε επί 15 έτη σε εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε συνεργασία με τα Middlesex University, American University of Greece, I.S.T Studies.

Σήμερα, εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια (ατομικές και ομαδικές συνεδρίες – Θεραπεία Ζεύγους) και παράλληλα εμψυχώνει Βιωματικές Ομάδες Εκπαίδευσης, Προσωπικής Ανάπτυξης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού σε πλήθος εταιριών. 

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ), του μη κερδοσκοπικού οργανισμού TACT HELLAS που δραστηριοποιείται  στο χώρο της ψυχικής υγείας και αναπηρίας και του E.M.D.R Europe.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα σεμινάριά μας και λάβετε πλούσιο ενημερωτικό υλικό για την αυτογνωσία/προσωπική ανάπτυξη, τη δημιουργικότητα, τις σχέσεις, το Εννεάγραμμα.

Έχει γίνει η εγγραφή σας με επιτυχία! Θα σας αποσταλεί email για επιβεβαίωση. Ευχαριστούμε πολύ!