Η παρουσίαση στο Slideshare από το 2ωρο σεμινάριο στις 29.10.20 για την Προσαρμοστικότητα

Το δραδραστικό δίωρο σεμινάριο για την προσαρμοστικότητα με τίτλο ‘Προσαρμοστικότητα: Μια ουσιαστική ικανότητα ηγεσίας’ πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 29.10.20, με την coach / σύμβουλο ψυχικής υγείας Niki Anandi Koulouri. Σε αυτήν την ανάρτηση θα βρείτε την παρουσίαση που ανέβηκε στο Slideshare.

Αν και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αξιοποιήθηκαν ενεργητικές τεχνικές μάθησης. Επιπλέον, δώθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συν-εργαστούν μαζί με άλλους συμμετέχοντες, καθώς χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες των 3 – 4 ατόμων (break-out rooms μέσω της πλατφόρμας zoom).

Η coach / σύμβουλος ψυχικής υγείας Niki Anandi Koulouri εργάζεται επαγγελματικά ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το 2002 στην Ελλάδα και στην Κύπρο, διενεργώντας πλήθος εκπαιδεύσεων σε εταιρείες / οργανισμούς. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) από το 2007 (την πρώτη χρονιά που στην Ελλάδα υλοποιήθηκε το πρόγραμμα πιστοποιημένων εκπαιδευτών από τον οργανισμό ΕΚΕΠΙΣ).

Περισσότερα για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διενεργούμε σε εταιρείες / οργανισμούς και για τον τρόπο που εργαζόμαστε, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας 4peoplematters

Τα κύρια σημεία του διαδραστικού σεμιναρίου

Τα κύρια θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του δίωρου διαδραστικού σεμιναρίου ήταν:

Η σημαντικότητα της δεξιότητας της προσαρμογής σήμερα

‘Εγώ και η προσαρμοστικότητα’

Τι σημαίνει να είμαι προσαρμοστικός και ευέλικτος στο χώρο της εργασίας

Περί προσαρμοστικότητας μέσα από ιστορίες

Τα κύρια χαρακτηριστικά των ανθρώπων που προσαρμόζονται

Τα οφέλη της προσαρμογής

Αλλαγή: αυτογνωσία και διαχείριση

Κατανοώντας την Καμπύλη της Αλλαγής (Change Curve) και πως μπορούμε να διαχειριστούμε την αλλαγή 

Πως αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου  και πως συμπεριφέρομαι όταν βιώνω μια αλλαγή

Αναπτύσσοντας τη δεξιότητα της προσαρμοστικότητας

Το κλάσμα της προσαρμοστικότητας από την Jennifer Jones

Χρήσιμες συμβουλές, βήματα και εργαλεία

Το πρόγραμμα των online σεμιναρίων μας

Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα των online σεμιναρίων που πραγματοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μάθετε περισσότερα. Κάνετε την εγγραφή σας σήμερα.

Σε όλα τα σεμινάρια που διενεργούμε αξιοποιούμε ενεργητικές τεχνικές μάθησης, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα πως η ενεργητική συμμετοχή του κοινού συνεισφέρει στη μαθησιακή διαδικασία.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα σεμινάριά μας και λάβετε πλούσιο ενημερωτικό υλικό για την αυτογνωσία/προσωπική ανάπτυξη, τη δημιουργικότητα, τις σχέσεις, το Εννεάγραμμα.

Έχει γίνει η εγγραφή σας με επιτυχία! Θα σας αποσταλεί email για επιβεβαίωση. Ευχαριστούμε πολύ!