Δήμητρα Μονοκρούσο

Εκπαιδεύτρια Νοερής Απεικόνισης (Mental Imagery), Professional Coach 

Η Δήμητρα Μονοκρούσο διενεργεί προσωπικές συνεδρίες στον χώρο της και διαδικτυακά, καθώς και σεμινάρια διεθνώς. Με ασκήσεις νοερής απεικόνισης καθοδηγεί τον ασκούμενο στην αποκάλυψη πληροφοριών εκ των έσω που αφορούν την προσωπική του ζωή και την πνευματική του ανάπτυξη. Στη συνέχεια τον διδάσκει πώς να προβαίνει σε θετικές αλλαγές και να εφαρμόζει την συνειδητή του βούληση στην πράξη, ώστε να επιφέρει ισορροπία και τάξη στην ζωή του.  

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από το American Institute for Mental Imagery. Εκπαιδεύτηκε υπό την προσωπική καθοδήγηση και επίβλεψη του δασκάλου και μέντορά της Dr. Gerald Epstein. MD, ο οποίος υπήρξε διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και ιδρυτής του American Institute for MentalImagery της Νέας Υόρκης.

Είναι πιστοποιημένη Professional Coach, έχοντας λάβει τη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική της εκπαίδευση από την CWays Group. Είναι κάτοχος Διπλώματος Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας του School of Natural Health Sciences της Αγγλίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Strathclyde της Αγγλίας.

Είναι μέλος του Imagery International.

Η ιστοσελίδα της Δήμητρας: https://demetramonocrusso.com

H Facebook σελίδα της Δήμητρας: https://www.facebook.com/dmonocrusso/

Το κανάλι της Δήμητρας στο YouTube

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα σεμινάριά μας και λάβετε πλούσιο ενημερωτικό υλικό για την αυτογνωσία/προσωπική ανάπτυξη, τη δημιουργικότητα, τις σχέσεις, το Εννεάγραμμα.

Έχει γίνει η εγγραφή σας με επιτυχία! Θα σας αποσταλεί email για επιβεβαίωση. Ευχαριστούμε πολύ!